Contactgegevens

Wilt u ons in actie zien, kom dan eens langs op onze zwemavonden: maandagavond van 18.30 tot 20.00 uur in Zwembad De Kwakel in Utrecht, of donderdagavond van 18:30-20:30 uur in Zwembad Maarssen.

U kunt een keer vrijblijvend meezwemmen of een proefles krijgen. Er zijn altijd instructeurs aanwezig die meer informatie kunnen geven.

U kunt ons mailen via het algemene mailadres  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt een mail sturen naar een bestuurs- of commissielid, zie onderstaande lijst. Wilt u ondersteuning (hulpverleners en materiaal) aanvragen bij een evenement, gebruik dan het formulier 'bewaking aanvragen' (rechtsboven).

Bestuur
Wouter van Medevoort (voorzitter) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tom Meijer (penningmeester) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leo Schröer (secretaris) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Commissie Varend Redden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissie Zwemmend Redden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissie Eerste Hulp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Public Relations Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vertrouwenspersonen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webmaster Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zwembad De Kwakel vindt u hier:

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Zwembad Maarssen vindt u hier:

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.